Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Ректору Дніпропетровської медичної академії професору Т.О. Перцевій.

Шановна пані ректор!

З нагоди Нового 2021 року, від імені бюро комерції міста Вейфана, я хочу висловити найкращі новорічні побажання Вам, колективу академії, викладачам та студентам! Бажаю Вам в Новому році міцного здоров'я, плідної роботи, родинного щастя і всього найкращого!

Минулий рік був незвичайним. Я був радий дізнатися, що під Вашим керівництвом академія досягла великих успіхів у просуванні і розвитку боротьби з епідемією нового типу пневмонії. ДМА посіла перше місце в різних рейтингах українських вищих навчальних закладів і увійшла до глобального рейтингу університетів U-Multirank 2020, де посідає 25-е місце. Популярність, репутація та соціальний вплив ДМА безпрецедентно зросли, і ми щиро Вас вітаємо.

Підсумовуючи зроблене, можна сказати, що співпраця між Китаєм та Україною принесла блискучі результати. Розвиваючи і підтримуючи співпрацю між Вейфаном та Україною, я неодноразово супроводжував мера міста Вейфан під час ділових візитів до України. Ми відвідували Вашу академію і зустрічалися з академіком Г. В. Дзяком. ДМА і Вейфанський медичний університет встановили дружні стосунки і досягли успіхів в обміні та навчанні студентів. Ваша академія направила на роботу до Вейфанського медичного університету багато викладачів, які внесли великий вклад у розвиток співпраці між Вейфаном та Дніпром, сприяли розвитку китайсько-української дружби та отримали високу оцінку мешканців Вейфана.

Вдивляючись у майбутнє, китайсько-українська дружба має багатообіцяючі перспективи. Місто Вейфан – це світова столиця повітряних зміїв з тисячолітньою історією, глибокою культурною спадщиною і міцною економічною базою. Муніципальний уряд Вейфана додає великого значення політиці відвертості і рішуче підтримує дружні обміни і співпрацю між університетами Вейфана і ДМА з метою спільного поліпшення медичної освіти і медичних стандартів в своїх університетах і країні, а також внесення великого вкладу в галузі охорони здоров'я. Щиро бажаю, щоб під Вашим керівництвом академія досягла нових значущих досягнень у всіх аспектах розвитку і щоб майбутнє було яскравим та успішним.

Щиро сподіваюся, що Ви відвідаєте наше місто у слушний для Вас час! Щиро бажаю, щоб дружба між Китаєм та Україною тривала вічно!          

Від щирого серця бажаю щасливого Нового року! Благополуччя і міцного здоров'я!

 

З повагою
Директор бюро комерції міста Вейфана
Пан Ван Фу