Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Засідання РМВ відбулося 29 листопада. На ньому були присутні: ректор ДДМУ, академік НАМН України, професор Тетяна Перцева, перший проректор професор Ігор Шпонька, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Сергій Захаров, проректор з наукової роботи, професор Олександр Гудар'ян, гарант освітньої програми професор Людмила Конопкіна.

Доповідач, заступник голови РМВ, доцент Вікторія Ткаченко зазначила, що за результатами попереднього опитування були виділені дуже важливі аспекти для наукової молоді, винесені на обговорення на цій зустрічі. Зупинилась вона також і на проблемах, з якими стикається кожен молодий вчений на початку свого наукового шляху, озвучила питання та пропозиції до керівництва університету.

Ректор Тетяна Перцева та представники керівництва ДДМУ з великою увагою слухали та обговорювали актуальні питання, відповідали на питання щодо розв'язання проблем.

Загалом на засіданні панувала атмосфера конструктивного діалогу та творчої співпраці. Запропоновано проводити наукові семінари, майстер-класи та тренінги з різної тематики для підготовки молодих вчених.

Безумовно, такі заходи сприяють налагодженню взаємодії та ефективної співпраці між керівництвом ДДМУ та молодими вченими.