Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Нещодавно семиповерховий корпус однієї з дитячих лікарень м. Дніпра відкрив свої двері після реконструкції.

Почався активний лікувально-діагностичний та навчальний процес. Вже багато років ця лікарня є клінічною базою кафедри пропедевтики дитячих хвороб та педіатрії 2 Дніпровського державного медичного університету. Тут панує атмосфера справжньої педіатричної клініки зі своєю історією, науково-практичним підходом до розв'язання актуальних питань та доброзичливим ставленням до майбутніх лікарів. Для забезпечення умов якісного навчального процесу облаштування приміщень кафедри проходило за підтримки та в тісній взаємодії з генеральним директором лікарні Вікторією Вікторівною Кулик.

Відділення лікарні оснащені високоякісним обладнанням, що дає змогу фахівцям педіатрам, дитячим неврологам та реабілітологам повністю реалізувати свій потужний професійний потенціал. На базі педіатричного відділення створена мультидисциплінарна команда для надання медичної допомоги дітям з тяжкими хронічними захворюваннями. З'явився і довгоочікуваний сектор з палатами для дітей, хворих на муковісцидоз, з якісним інфекційним контролем, кінезітерапією та комфортними умовами перебування. Є у лікарні й консультативно-діагностичне відділення, відділення функціональної діагностики та своя лабораторія. Гордість закладу – надсучасна реабілітаційна база з басейном. Всі приміщення мають сучасний дизайн.

Активну участь у лікувально-діагностичному процесі беруть співробітники  кафедри пропедевтики дитячих хвороб та педіатрії 2 ДДМУ професор Ільченко С.І., доценти Фіалковська А.О., Ярошевська Т.О., Мишина Н.В., Коренюк О.С.

Зі слів студентів ДДМУ, які прийшли навчатися на цю клінічну базу, сучасні умови мотивують до навчання, а прекрасні дніпровські краєвиди, що відкриваються з вікон лікарні, додають натхнення.