Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Наприкінці вересня у м. Київ відбувся довгоочікуваний захід, який було заплановано провести ще у квітні 2022 року – Національна конференція Dermaschool.Practice.

Попри всі труднощі воєнного часу захід відбувся наживо, з урахуванням всіх заходів безпеки.

Автор та керівник проєкту Dermaschool.Practice, завідувачка кафедри шкірних та венеричних хвороб ДДМУ, професорка Тетяна Святенко та її команда створили унікальний проєкт для лікарів-дерматологів. Його метою є регулярне надання наукової інформації у сфері дерматокосметології в різних форматах.

Спікери конференції – провідні фахівці галузі Максим Запольський, Людмила Болотня, Леся Беш, Ігор Свистунов, Людмила Забродська, Людмила Наумова, Людмила Федорич, Тетяна Шкробот, Віталій Глушок, Геннадій Тимко, Тетяна Сусенко, Олег Юдін, Анна Халдєєва, Тетяна Бойчук.

Завдяки підтримці партнерів та колег конференція пройшла успішно, в атмосфері плідної роботи та співпраці. Учасники поділилися безцінними знаннями та інсайтами, які обов'язково знайдуть відгук і допоможуть розвитку галузі  дерматокосметології та охорони здоров’я нашої країни в цілому.

В рамках Національної конференції Dermaschool.Practice було презентовано атлас «Дерматологія воєнного часу» за редакцією професорів Т. В. Святенко, Г. І. Макуріноі та І. В. Свістунова та у співавторстві з лікарями та вченими з Києва, Одеси, Харків, Чернівців. Серед авторів – доцент кафедри шкірних та венеричних хвороб ДДМУ Д. Г. Башмаков та аспіранти О. Л. Статкевич та А. В. Прохач.

Атлас складено трьома мовами - українська, англійська та французька. Він отримав схвальні відгуки та рецензії закордонних колег. У тому числі рецензію, яка була надрукована у світовому журналі дерматовенерології. Це перше українське видання, присвячене досвіду щодо воєнної дерматології.