Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

На другому медичному факультеті нашої академії існує добра традиція влаштовувати святкові вистави малюкам обласної дитячої клінічної лікарні до дня Святого Миколая та Нового Року.

Для наших маленьких пацієнтів, які в цей час перебувають в лікарні - це справжнє свято! Деякі з них вперше побачили Діда Мороза та Снігуроньку! Особливо потребують нашої уваги діти онкологічного, гематологічного відділень лікарні.

Студенти медичних факультетів, а також студенти-гуртківці кафедри дитячої хірургії, ортопедії та травматології приймають активну участь в організації та проведенні свят і постановці казкових вистав для дітей.

Студенти підготували чудову казкову виставу… Малюки дуже тепло вітали казкових героїв, Діда Мороза та Снігуроньку! Казкова вистава була дуже цікава з великим різноманіттям героїв та сценок. Всі діти брали активну участь у проведені конкурсів та вікторин за сценарієм казки. Малята сумісно з казковими героями танцювали, співали, відгадували загадки та декламували вірші. Студенти привітали всих діточок подарунками і солодощами.

Потім студенти, сумісно з деканом, співробітниками кафедри дитячої ортопедії та травматології  завітали до відділення реконструктивної хірургії з онколіжками, гематологічного, травматологічного відділень та інших відділень лікарні і привітати хворих дітей прикутих до ліжка. На прохання малюків казкові герої виконували святкові пісні, а діти декламували вірші Діду Морозу та Снігуроньці. Не можна без хвилювання дивитися на дитину, яка читає вірші, або намагається проспівати пісеньку і в цей час знаходиться у край важкому стані!!! Всім маленьким пацієнтам у відділеннях студенти подарували подарунки!

Студенти піснями також привітали лікарів та співробітників відділень обласної клінічної лікарні з Днем святого Миколая та наступаючим Новим Роком. Вони завжди чекають майбутніх лікарів і раді саме од них почути теплі привітання!

Активну участь у проведенні свята брали студенти ІІ медичного факультету  Денисенко Владислав Едуардович 6 курс, Чаплюк Марина Олександрівна 6 курс, Єрошенко Артур Олегович 5 курс, Потапов Олександр Васильович 5 курс, Скурятіна Олександра Андріївна 5 курс, Маслаков Андрій Іванович 5 курс, Шутка Інна Василівна 5 курс, Благовісний Андрій Сергійович 4 курс, Гільдєєва Альбіна Маратівна 4 курс, Симонович Гліб Андрійович 4 курс, Підберезна Вікторія Анатоліївна 4 курс, Михайленко Иван Юрьевич 4 курс, Курилів Катерина Леонідівна 2 курс, Зубко Володимира Володимирівна  2 курс, Козирєва Анастасія Олександрівна 2 курс та 1 медичного факультету Долуда Артем Сергійович 2 курс, КотеленецьУляна Віталіївна 2 курс.