Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

23 грудня в морфологічному корпусі медичної академії відбувся святковий захід в рамках навчального семестру факультету здорового способу життя Університету третього віку.

Департамент з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради, який опікується проектом «Університет третього віку», підготував подяки за самовідданість проекту члену-кореспонденту НАН та НАМН України, професору Людмилі Василівні Новицькій-Усенко та найактивнішим слухачам Університету. Отримали подяки за активну громадську діяльність і студенти від факультету. Запрошений на свято протоієрей отець Сергій привітав аудиторію з Різдвом, побажав миру в душі кожного, сім’ям, нашій країні, Божого благословення у починаннях та мудрості у рішеннях.

У цей день понад 200 студентів Університету мали змогу почути лекцію-розповідь Людмили Василівни про її колекцію дзвіночків: історію початку колекціонування, історії створення деяких експонатів, прослухати церковні дзвони різних соборів світу, а також Людмила Василівна продемонструвала три дзвіночки зі своєї колекції. Враження від почутого та побаченого – «мурашки» по шкірі та святковий настрій.

Керівники факультету не обійшли увагою і талановитих студентів. Конкурс самодіяльності «Новорічна феєрія» став подарунком для всіх. Учасники продемонстрували вміння співати, танцювати, читати вірші, байки та гуморески.

Журі обрало трьох найкращих: нагороду за третє місце отримала студентка Тамара Кривонос, яка прочитала вірш та розсмішила аудиторію гуморескою, друге місце посіла Людмила Родіонова за виконання двох танцювальних композицій. Перше місце за одноголосною думкою глядачів та членів журі зайняв Микола Шматко – за неповторний гумор, природний артистизм та натхненне виконання пісні «Очі волошкові».

Всі учасники конкурсу отримали символічні подарунки від медичної академії, а призери ще й солодкі заохочення.