Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Враховуючи стан вакцинації в Україні (останнє місце у світі за вакцинацією проти кору, дифтерії та правцю), важко знайти більш актуальну сферу, на яку треба звертати увагу суспільства, студентів та викладачів.

У зв’язку з цим, згідно з вимогами листа МОЗ України від 25.09.2017 №08.1-30/25354 «Про наближення змісту ліцензійних інтегрованих іспитів «Крок» до світових екзаменаційних програм», 7 грудня Центром тестування при МОЗ України та Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) було проведено одноденну нараду-тренінг «Якість освіти з вакцинації: експертиза змісту ліцензійних іспитів та тестових завдань на відповідність міжнародним вимогам». Захід відбувся із залученням голів та заступників голів комітетів фахової експертизи ліцензійних іспитів «Крок 2» для спеціальності «Медицина», відібраних за результатами відкритої реєстрації.

Дніпропетровську медичну академію представляли професор Хомазюк Т.А., професор Маврутенков В.В., професор Борисова Т.П., доцент Колісник Н.С., доцент Крамарьова Ю.С.

Під час наради-тренінгу з метою актуалізації питання вакцинації було  переглянуто структуру змісту ліцензійних іспитів «Крок 2» для проведення первинної, технічної і фахової експертизи завдань, а також делегати взяли участь у розробці  тестових завдань з пріоритетних медичних проблем.