Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Новорічно-різдвяні свята завжди зігрівають серце, дарують надію на добрі події та повертають у дитинство. І так хочеться, щоб всі повірили у здійснення бажань. Традиційно до дня Святого Миколая в нашій академії відбувається благодійний ярмарок. Так і цього року студенти і викладачі власноруч приготували чудові смаколики, аби на виручені кошти придбати подарунки для дітей з Поливанівського дитячого будинку, що у Магдалинівському районі.

У заході взяли участь вітчизняні і іноземні студенти академії, члени наукового і волонтерського секторів Ради студентів академії, кафедра медичної біології, фармакогнозії та ботаніки (завідувач кафедри, професор В.Ф. Шаторна), кафедра внутрішньої медицини 1 (завідувач кафедри, професор Л.І. Конопкіна), кафедра клінічної анатомі, анатомії і оперативної хірургії (завідувач кафедри, професор О.О. Нефьодова), кафедра ендокринології (завідувач кафедри, професор Н.О. Перцева), кафедра загальної гігієни (завідувач кафедри, професор Е.М. Білецька), кафедра мовної підготовки (завідувач кафедри, професор Т.В. Філат), кафедра гуманітарних наук (завідувач кафедри, доцент О.В. Добридень). Активну участь у волонтерській ініціативі взяли учні Дніпропетровського обласного медичного ліцею «Дніпро».

Кожний присутній на ярмарку зробив свій внесок і приєднався до благодійної ініціативи, аби діти, які не знають батьківської любові, відчули турботу і поласували солодкими подарунками.

Особлива вдячність Л.А. Ботвінніковій (кафедра внутрішньої медицини 1) і  К.М. Еінер (кафедра ендокринології) за сприяння у підготовці волонтерської акції.

Координаційна рада 
з питань гуманітарно-виховної роботи