Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

23 жовтня 2017 року у місті Києві відбулася IV науково-практична конференція з міжнародною участю "Актуальні питання репродуктивного здоров'я молоді". Організатором конференції виступила завідувач кафедри акушерства і гінекології № 2 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, професор О.П. Гнатко. 

До програми наукового форуму були включені доповіді провідних вчених з науково-дослідних установ, зокрема ДУ "Інститут педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України", медичних університетів та академій України й Білорусі щодо репродуктивного потенціалу молоді та його збереження, особливостей перебігу гінекологічної патології у підлітковому та ранньому репродуктивному віці, питань ювенільного акушерства.

Від  ДЗ "ДМА" з доповіддю на тему: "Репродуктивне здоров'я молоді: проблеми та перспективи" виступила завідувач кафедри акушерства, гінекології та перинатології ФПО, професор Ю.О. Дубоссарська. В доповіді було наголошено на важливість попередження небажаної вагітності та інфекцій, які передаються статевим шляхом, у молодих жінок.

У рамках конференції також було проведено круглий стіл на тему: «Контрацепція: контрацептивні, лікувальні ефекти та ускладнення» з цікавими запитаннями і жвавою професійною дискусією.