Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Вже стало традицією відвідування Поливанівського дитячого будинку-інтернату в Магдалинівському районі студентами та викладачами Дніпропетровської медичної академії. Щороку напередодні новорічних свят, у День святого Миколая студенти академії приносять радість 110 дівчаткам з будинку-інтернату, даруючи діткам усмішки і гарний настрій. І цей рік не став винятком. Цього разу ми побували в гостях у Поливанівці разом з іноземними студентами, що викликало величезну кількість позитивних емоцій не тільки в дітей, але й у їхніх вихователів. В благодійній акції взяли участь студенти І та ІІ міжнародних факультетів. Представники земляцтв «Жасмін» (Марокко), «Галкиниш» (Туркменія), «Союз студентів Сирії», «Камолот» (Узбекістан) напередодні Дня святого Миколая та Нового Року з превеликим бажанням та ентузіазмом купували подарунки для дітей, які так потребують уваги та піклування.

Після невеликої концертної програми з іграми, конкурсами та призами всі діти отримали гарні подарунки. Дітям роздали цукерки, фрукти, м'які іграшки та необхідні для них речі. Студенти стоматологічного факультету передали до будинку-інтернату велику кількість соковитих апельсинів, студенти ІІ медичного факультету під керівництвом нашої студентки -волонтера Інни Шутки придбали смачні мандарини. Та ще багато іграшок, цукерок і солодощів було куплено та передано дітям від студентів І, ІІ, ІІІ і стоматологічного факультетів нашої академії.

Дітки були нам дуже раді і їхні усмішки викликали тільки розчулення. А ми отримали гарний настрій і пообіцяли обов'язково повернутися знову. Адже багато хто з нас любить не тільки отримувати подарунки, але й дарувати їх. Так чому ж не подарувати дітям свято в чарівний новорічний час!