Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

13.12.2016 р. пройшла Конференція студентства, де було обговорено питання бюджету і вибрано нового голову та 1 заступника голови студради.

На початку засідання студенти вшанували пам`ять Георгія Вікторовича Дзяка хвилиною мовчання.

Саму конференцію відкрив Олександр Журба з розповіддю про роботу Ради студентів за період 2015-2016 р. Він відмітив роботу кожного підрозділу та комісії, подякував активу за плідну працю. Також Олександр наголосив на тому, що місією Ради студентів є створення підгрунтя для розвитку потенціалу студентів, підтримання якості освітнього процесу в Alma mater.

Пізніше були обговорені питання бюджету, адже саме зараз закладається кошторис Ради студентів на наступний рік. Також студенти затвердили положення про виборних представників з числа студентів на вибори Ректора, що незабаром будуть проходити в нашій Академії.

На засіданні проходили чергові вибори на керівні посади Ради студентів. Кандидати мали можливість виступити зі своїми програмами, обговорити важливі питання. Після активної дискусії учасники конференції перейшли до таємного голосування. За результатами голосування Головою Ради студентів став Бублій Ростислав В'ячеславович, а І заступником - Журба Олександр Сергійович.

Від щирого серця вітаємо новообраного голову та бажаємо йому плідної праці та мінімум перешкод на шляху до поставленої цілі!