Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

06-07 грудня у м. Київ, за патронажем Міністерства охорони здоров’я України, Швейцарської Конфедерації, Всеукраїнської асоціації дитячої імунології, USAID та UNICEF, була проведена XV всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Питання імунології в педіатрії. Вакцинація в Україні: 2016 рік». У конференції приймали учать провідні фахівці з питань вакцинації та педіатрії як в Україні так і світі. А саме, понад 200 імунологів, педіатрів, сімейних лікарів разом із міжнародними експертами та дипломатами.  Які висновки? Вакцинація – це право кожної дитини на захист від небезпечних хвороб.

До організаційного комітету входили  в.о. Міністра охорони здоров’я України – Супрун Уляна, Голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні – Джованна Барберіс, Голова всеукраїнської асоціації «Дитяча імунологія» - професор Чернишова Людмила та інші…

У конференції, також, приймали участь завідувач кафедри інфекційних хвороб – д.м.н., професор Шостакович-Корецька Людмила Романівна та професор кафедри інфекційних хвороб – д.м.н., професор Маврутенков Віктор Володимирович, завідувач кафедри  фтизіатрії к.м.н., доцент Колєснік Наталія Станіславівна. Людмила Романівна виступила модератором сесії та наші колеги прийняли активну участь у обговорені різних питань стосовно сучасних питань з імунології та вакцинопрофілактики.

Напередодні Людмила Романівна створила міні-ролик у підтримку вакцинації.

За особистий внесок в розвиток та покращення якості програми імунізації населення України Людмила Романівна Шостакович – Корецька та Віктор Володимирович Маврутенков отримали особисті ПОДЯКИ від Міністерства охорони здоров’я України спільно з Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) в України. Вітаємо їх з цією нагородою та бажаємо подальшої плідної праці на ниві покращення стану здоров’я населення та профілактики інфекційних хвороб!