Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Наприкінці квітня Українська асоціація студентів, за підтримки ректора ДМА, професора Тетяни Олексіївни Перцевої, провела тренінг студентських експертів із забезпечення якості вищої освіти в Україні. В ньому брали участь  представники студентства із різних закладів вищої освіти і міст країни: Києва, Харкова, Донецька, Маріуполя, Полтави, Кременчука, Кривого Рогу.

До учасників  заходу, які зібрались в стінах Дніпропетровської медичної академії, з вітальним словом звернулась ректор, професор Т.О. Перцева і побажала студентському зібранню плідної роботи.

В ході зустрічі обговорювали питання вимог до освітніх програм у вищих навчальних закладах, європейських стандартів і рекомендацій із забезпечення якості вищої освіти, критеріїв акредитації та підготовки до акредитаційного візиту, академічної  доброчесності.

Заняття проводили члени Національної агенції забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО), - структури, яка буде забезпечувати більшу частину регуляторних та контрольних функцій із забезпечення якості вищої освіти в Україні.

Під час тренінгу студенти мали можливість пройти тестове оцінювання, за результати якого  учасники зможуть продовжити своє навчання у складі команди Української асоціації студентів  та долучитись експертами до акредитаційної комісії. Студентки ДМА п’ятого курсу Інна Шутка (ІІ мед.) та  Анна Мельник (І мед.) успішно пройшли програму, склали тести та долучились до команди експертів.