Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

2 березня 2019 року в морфологічному корпусі медичної академії відбувся День відкритих дверей 2019. 

У заході брали участь ректор академії, професор Т. О. Перцева, проректор з науково-педагогічної роботи С.В. Захаров, начальник відділу кадрів Департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА О.В. Устимчук, відповідальний секретар приймальної комісії О.О. Русакова, заступник відповідального секретаря приймальної комісії Є.В. Петрашенок, а також завідувачі кафедр О.А. Подплетня, О.О. Нефедова, В.Ф. Шаторна. 

День відкритих дверей відвідали понад 270 майбутніх вступників та їх батьків. Із вступною промовою про досягнення академії, її історію та сучасність, роль та місце академії в медичній освіті виступила ректор академії Тетяна Перцева.

Із особливостями вступної кампанії 2019 присутній ознайомила відповідальний секретар приймальної комісії Олена Русакова.

Начальник відділу кадрів Департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА Ольга Устимчук у своєму виступі надала інформацію щодо потреби галузі у фахівцях з вищою медичною освітою, а також відповіла на запитання щодо механізму укладання договорів із закладами охорони здоров’я сільської місцевості для майбутніх вступників.

Завідувач кафедри загальної та клінічної фармації Олена Подплетня розповіла присутнім про особливості навчання за працевлаштування за спеціалізаціями «Технологія парфумерно-косметичних засобів» та «Фармація» освітньої програми «Фармація, промислова фармація».

Після інформаційного блоку Дня відкритих дверей настав час блоку відповідей на запитання. Присутні представники академії дали відповіді на запитання всіх охочих: починаючі про можливість академічної мобільності та складові атестації, та до умов проживання та вартості проживання у гуртожитках. Цей блок тривав близько двох годин.

Сподіваємося що всі присутні отримали вичерпну інформацію щодо особливостей вступної кампанії 2019, переваг навчання в Дніпропетровській медичній академії. Наприкінці всі бажаючі мали змогу відвідати кафедри, розташовані в морфологічному корпусі, ознайомитись з експонатами анатомічних музеїв та музею історії академії.